Mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în centurioni molestează femeile care vizitează obiectivele turistice din Roma (VIDEO)

Mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în centurioni molestează femeile care vizitează obiectivele turistice din Roma (VIDEO)

Situaţie îngrijorătoare la Roma. Mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în centurioni molestează şi cer sume uriase de bani femeilor pentru fotografii în faţa obiectivelor turistice, informează B1 TV.

Un jurnalist italian a fotografiat mai mulţi centurioni falşi care acţionează în apropierea Coloseumului prin metode cel puţin controversate. În imagini se observă cum bărbaţii îmbrăţişează turistele, le mângâie pe păr, le sărută sau chiar le ating în zone intime. Mai mult, bărbaţii le cer între 20 şi 30 de euro femeilor pentru fotografiile realizate alături de ei în faţa Colosseumului.

Mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în centurioni molestează femeile care vizitează obiectivele turistice din Roma

#DIRECT_ONE_smfni9#

Comportamentul agresiv al acestora vine după ce la sfârşitul lunii iunie a expirat un decret prin care le era interzis acestor bişniţari comerţul în faţa Coloseumului sau a altor zone turistice din Capitala Italiei.

Noul primar al Romei, Virginia Raggi, a reinstituit însă această hotărâre. Astfel, persoanele care vor acţiona în apropiere de zone precum Coloseumul, Forumul Roman, Treptele Spaniole sau piaţa Venezzia riscă să fie amendate cu până la 400 de euro. Cu toate acestea, autorităţile se tem că bişniţarii nu vor renunţa la practică întrucât pot strânge lejer 200 de euro după o zi de muncă.

Tags: