Majestatea Sa Margareta, mesaj de condoleanțe la decesul Sultanului Omanului: ”S-a remarcat drept unul dintre cei mai influenţi promotori ai păcii în regiune”

Majestatea Sa Margareta, mesaj de condoleanțe la decesul Sultanului Omanului: ”S-a remarcat drept unul dintre cei mai influenţi promotori ai păcii în regiune”
Foto: Inquam Photos / Alberto Groşescu

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu au transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanțe în contextul morții sultanului din Oman, Qaboos bin Said.

Reprezentanții Casei Regale a României au precizat, într-un comunicat de presă, că au aflat cu tristeţe despre decesul sultanului Qaboos bin Said care ”s-a remarcat drept unul dintre cei influenţi promotori ai păcii în regiune”.

”Majestatea Sa Defunctă a fost unul dintre cei mai importanţi lideri ai lumii musulmane, cu o domnie care s-a întins pe o jumătate de secol. În cele cinci decenii de domnie, suveranul s-a remarcat drept unul dintre cei mai influenţi promotori ai păcii în regiune, iar ţara sa a cunoscut un extraordinar proces de modernizare şi dezvoltare. Majestatea Sa Custodele Coroanei a trimis în această dimineaţă, în numele Casei Regale a României, o scrisoare noului suveran al Sultanatului Oman, Majestatea Sa Sultanul Haitham bin Tariq al Said”, se arată în comunicatul citat.

Sultanul Omanului a murit vineri, la vâsta de 79 de ani, după o domnie de cinci decenii. În locul suveranului decedat a fost numit vărul acestuia, fostul ministru al Culturii.

Majestatea Sa Margareta, mesaj de condoleanțe la decesul Sultanului Omanului: ”S-a remarcat drept unul dintre cei mai influenţi promotori ai păcii în regiune”

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au aflat cu tristețe despre decesul Sultanului Omanului, Qaboos bin Said. Majestatea Sa Defunctă a fost unul dintre cei mai importanți lideri ai lumii musulmane, cu o domnie care s-a întins pe o jumătate de secol. Majestatea Sa Custodele Coroanei a trimis în această dimineață, în numele Casei Regale a României, o scrisoare noului suveran al Sultanatului Oman, Majestatea Sa Sultanul Haitham bin Tariq al Said. © EPA/NOUSHAD THEKKAYIL #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #principeleradu #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #Romania #royal #SultanQaboos #Oman

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) pe

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”