Marea Britanie amendează postul rusesc de televiziune RT, pentru că a încălcat regulile de `imparțialitate`

Marea Britanie amendează postul rusesc de televiziune RT, pentru că a încălcat regulile de `imparțialitate`
sursă foto: yahoo.com

Ofcom, autoritatea de reglementare a pieței media din Marea Britanie, a amendat postul de televiziune rusesc RT (n.r. – Russia Today), cu 248.740 de dolari, pentru că acesta a încălcat regulile de imparțialitate atunci când a relatat episodul otrăvirii fostului spion Sergei Skripal, dar și evenimentele din Ucraina și Siria, potrivit Reuters.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ACCIDENTUL VASCULAR! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

„Ofcom a amendat cu 200.000 de lire sterline trustul ANO TV Novosti, în legătură cu serviciul său RT, pentru că a eșuat în a se conforma cu regulile noastre privind transmisiunile”, a spus reglementatorul.

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Totuși, postul de televiziune RT, cunoscut pentru apropierea de Kremlin, neagă vehement acuzațiile și susține că amenda este „greșită”.

CUTREMURĂTOR! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI! SALMAN KHAN E STE ÎNGROAZIT (GALERIE FOTO)

„Este foarte greșit din partea Ofcom sa sancționeze RT pe baza acuzațiilor de încălcare, deși cazul este în atenția judiciară a Înaltei Curți din Londra. În plus, în timp ce continuăm să contestăm deciziile luate de ei, găsim gradul pedepsei drept necuvenit și disproporționat”, a anunțat postul rusesc de televiziune.