VIRALUL ZILEI: Un șofer și pasagerul din dreapta DORM BUȘTEAN, în timp ce mașina Tesla cu pilot automat în care se aflau rulează cu 90 km/oră (VIDEO)

VIRALUL ZILEI: Un șofer și pasagerul din dreapta DORM BUȘTEAN, în timp ce mașina Tesla cu pilot automat în care se aflau rulează cu 90 km/oră (VIDEO)
Foto: pixabay.com

Imaginile zilei vin din Statele Unite, acolo unde imaginile cu un șofer al unei mașini Tesla care a adormit la volan au devenit rapid virale pe rețelele de socializare.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Dakota Randall, un șofer din statul american Massachussetts, a filmat întâmplarea duminică. În filmuleţ se vede cum şoferul mașinii Tesla este complet adormit.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Nici pasagerul din dreapta nu era treaz, în timp ce maşina, pilotată automat, rula cu aproximativ 90 de kilometri pe oră.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

VIRALUL ZILEI: Un șofer și pasagerul din dreapta DORM BUȘTEAN, în timp ce mașina Tesla cu pilot automat în care se aflau rula cu 90 km/oră

„Am privit la maşina de lângă şi mi s-a părut că-l văd pe şofer adormit la volan. Iniţial nu mi-a venit să cred aşa că am privit cu mai mare atenţie şi, într-adevăr, bărbatul era complet adormit, cu capul căzut. Maşina părea că este pe pilot automat şi mergea cu o viteză de 90-95 kilometri pe oră”, a spus şoferul care a distribuit postarea, potrivit digi24.ro.

Filmuleţul a fost făcut pe o autostradă din Newton, Massachussetts. Şoferul care a făcut postarea a spus că nu a anunţat poliţia, însă poliţiştii locali au spus că ştiu de existenţa filmuleţului.

Deşi vehiculele Tesla au funcţia de autopilot, compania solicită şoferilor să rămână în alertă.