Meghan Markle a călcat-o pe nervi pe Regina Elisabeta! Ce regulă a mai încălcat

Meghan Markle a călcat-o pe nervi pe Regina Elisabeta! Ce regulă a mai încălcat

Un lucru stiut de toti oamenii este ca Regina Elisabeta tine mult la protocolul regal. Iar ducesa Meghan a reusit sa-l incalce de mai multe ori.

Faptul ca Ducesa de Sussex nu se conformeaza tot timpul protocolului regal nu i-a cazut bine Reginei Elisabeta, care se spune ca este foarte suparata din aceasta cauza, potrivit ciao.ro.

De la bun inceput, Meghan Markle si-a impus punctul de vedere dar si stilul vestimentar. Stilul l-a mai adaptat de cand a devenit sotia Printului Harry, insa sunt cateva lucruri pe care nu le poate schimba.

O regula extrem de importanta pentru femeile din casa regala este ca toate trebuie sa poarte dresuri. Iar Meghan Markle cu siguranta nu este un fan, asa ca nu le-a inclus in garderoba ei momentan. Poate cand starea vremii o va cere.

Pana atunci, Meghan opteaza pentru picioare la vedere, date cu crema, ceea ce nu este deloc pe placul Reginei Elisabeta.

Un alt lucru pentru care Regina este suparata este faptul ca Meghan deseori apeleaza la pantaloni.

Regina vrea ca toate femeile din familia regala sa poarte doar fuste si rochii, insa precum Kate Middleton, si Meghan opteaza uneori pentru pantaloni si confort.

Cu dresuri sau nu, cu pantaloni sau rochii, un lucru este cert: Meghan Markle are un stil al ei, foarte bine pus la punct si laudat deseori de stilisti, iar noi suntem nerabdatori sa vedem ce outfit-uri ne mai pregateste.