RĂZBOI ÎN FAMILIA REGALĂ BRITANICĂ! Ruptură definitivă între Prințul Harry și Prințul William. DECIZIA RADICALĂ a fost luată! E FĂRĂ PRECEDENT!

RĂZBOI ÎN FAMILIA REGALĂ BRITANICĂ! Ruptură definitivă între Prințul Harry și Prințul William. DECIZIA RADICALĂ a fost luată! E FĂRĂ PRECEDENT!
Foto: Hepta.ro

Meghan Markle și Prințul Harry vor să-și înfiinţeze o nouă fundaţie de caritate, după ce au decis să renunțe la fundația comună cu Kate Middleton și Prințul William.

DRAMA MOMENTULUI! GABRIEL COTABIȚĂ A PIERDUT LUPTA! S-A ÎNTÂMPLAT LA PATRU ANI DE CÂND A FOST BĂGAT ÎN COMĂ (GALERIE FOTO)

Ducele si Ducesa de Sussex s-au desprins de organizația în care colaborau cu Ducele și Ducesa de Cambridge, a anunțat Palatul Kensington.

INCENDIAR! ANDREEA BĂLAN, GOALĂ PUȘCĂ PE INTERNET! IMAGINILE I-AU ȘOCAT PE FANI! A CRĂPAT DE RUȘINE (GALERIE FOTO)

Cu toate acestea, cuplurile sunt nevoite să respecte angajamentele regale viitoare, potrivit consilierilor palatului, care neagă zvonurile despre o ruptură între cei patru.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZĂ MARE ( GALERIE FOTO)

Palatul Kensington a explicat că decizia vizează ca activitatea şi responsabilităţile alteţelor lor regale să fie cât mai complementare posibil pe măsură ce se pregătesc pentru funcţiile lor viitoare şi că activităţile caritabile să corespundă mai bine cu noile lor case, scrie verdict.ro.

În perioada următoare, Fundaţia Regală va deveni principala organizaţie caritabilă şi filantropică a ducilor de Cambridge. Această fundaţie se ocupă în special de ‘bunăstarea militarilor şi a foştilor combatanţi, de copii şi adolescenţi, de protejarea speciilor ameninţate şi de mediul înconjurător, dar şi de problemele de sănătate mintală’.

Prințul Harry şi Meghan vor stabili propria lor fundaţie caritabilă cu sprijin operaţional, pentru o perioadă de tranziţie, de la Fundaţia Regală.

La începutul anului, Harry şi Meghan au părăsit Palatul Kensington de la Londra, unde locuiau alături de William şi Kate, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor, la 40 de kilometri vest de capitală, unde îşi cresc primul copil, pe Archie, născut pe 6 mai. Prințul Harry și-a mutat biroul de la Palatul Kensington până la Palatul Buckingham.

Unele dintre inițiativele Fundației Regale includ programul de sănătate mintală Heads Together, primul serviciu britanic de asistență, și jocurile Invictus.

Așadar, până când Meghan și Harry își vor începe propria organizație, care ar putea fi înființată înainte de finalul lui 2019, ei vor lucra în continuare cu William și Kate.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)