Membri ai organizației infracționale Camorra, arestați la Napoli: Sunt acuzați de răpirea unui român

Membri ai organizației infracționale Camorra, arestați la Napoli: Sunt acuzați de răpirea unui român
În Napoli, șase membri ai organizației infracționale Camorra au fost arestați, sâmbătă, fiind acuzați de răpirea unui imigrant român, informează Adnkronos. Suspecții sunt membri al clanului Veneruso care...

În Napoli, șase membri ai organizației infracționale Camorra au fost arestați, sâmbătă, fiind acuzați de răpirea unui imigrant român, informează Adnkronos.

Suspecții sunt membri al clanului Veneruso care face parte din organizația Camorra, fiind un clan activ în zona orașului Napoli.

Cei șase membri sunt acuzați de sechestrare de persoane, agresiune și extorsiune.

Procurorii Direcției Locale Antimafia au cerut arestarea preventivă a acestora, iar Tribunalul din Napoli a admis această cerere, mandatele fiind puse în aplicare sâmbătă dimineață.  

Membrii clanului sunt acuzați că ar fi răpit un imigrant român pentru a-l pedepsi pentur furt de carburant de la firme din provincie, răpire care pare să fi fost ordonată de oameni de afaceri din Napoli.

La câteva zile, românul a fost eliberat, dar după ce a fost bătut.

La domiciliile suspecților au fost găsite, în cursul operațiunii de arestatre, substanțe explozive, arme de foc și droguri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)