Mesaj emoționant de adio, transmis de un bărbat soției sale, după ce clădirea în care locuia s-a prăbuşit peste el (VIDEO)

Mesaj emoționant de adio, transmis de un bărbat soției sale, după ce clădirea în care locuia s-a prăbuşit peste el (VIDEO)
Captură Video BBC

Un indian care a rămas prins sub dărâmăturile clădirii prăbușite pe 21 septembrie în Mumbai s-a filmat luându-și rămas bun de la soție. Cu lacrimi în ochi, el i-a transmis femeii că a ajuns să se adăpostească sub pat și că îi va fi recunoscător lui Dumnezeu dacă va supraviețui totuși: „Dacă nu, îmi iau adio!”. După zece ore de căutări, bărbatul chiar a fost găsit și salvat. 40 de locatari ai imobilului, însă, au decedat.

Mesaj emoționant de adio, transmis de un indian prins sub dărâmături soției sale

Khalid Khan este unul dintre cei care au rămas prinși sub dărâmăturile unei clădiri din Mumbai, prăbușite pe 21 septembrie. El a reușit să se ascundă sub pat, dar nu credea că va mai fi supraviețui, așa că a înregistrat cu telefonul un mesaj de adio pentru soția sa.

„Dacă supraviețuiesc, îi voi fi recunoscător lui Dumnezeu. Dacă nu, îți spun adio. (…) M-am adăpostit sub pat. Grinda asta s-a prăbușit într-o parte. Am piciorul prins de două ore”, a spus bărbatul, în înregistrarea publicată de BBC.

Mesaj emoționant de adio, transmis de un bărbat soției sale, după ce clădirea în care locuia s-a prăbuşit peste el

Din fericire, după zece ore de căutări, el a fost găsit și salvat.

Alte 20 de persoane au fost, de asemenea, salvate. În schimb, 40 de oameni au murit.

O clădire cu trei etaje s-a prăbușit în Bhiwandi, India. Posibile cauze

O clădire rezidențială cu trei etaje s-a prăbușit pe 21 septembrie în Bhiwandi, Mumbai. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 03.40.

Autoritățile nu au stabilit până acum cauzele producerii acestei tragedii.

Astfel de evenimente se întâmplă des în India, mai ales în timpul ploilor musonice sezoniere, între iunie şi septembrie, din cauza construcţiilor vechi şi adesea ilegale.