Mesajul emoționat al unui actor ucrainean grav rănit la Soledar: „Nu vom fi niciodată înfrânți. Suntem învingători” (VIDEO)

Mesajul emoționat al unui actor ucrainean grav rănit la Soledar: Nu vom fi niciodată înfrânți. Suntem învingători (VIDEO)
Foto: Hepta - Sputnik / RIA Novosti

Apar noi imagini emoționante surprinse pe frontul din Ucraina, în timpul luptelor din Soledar. Actorul ucrainean Dmitro Linartovich, înrolat în cadrul trupelor de asalt aerian, a fost rănit în timpul luptelor acerbe din orașul din estul țării invadate.

Acesta a transmis un mesaj în care le spune ucrainenilor că armata lui Putin va pierde acest război:

„Amintiți-vă că ne aflăm pe Pământul dat de Dumnezeu. Nu vom fi niciodată înfrânți. Suntem învingători”, a spus Dmitro în timp ce se afla pe o targă, acesta fiind grav rănit în timpul bătăliei de la Soledar.

Dmiitro Linartovich este actor al Teatrului Municipal din Kiev și a jucat în mai multe filme, fiind foarte cunoscut în Ucraina.

Liderul grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat marţi seară că oraşul Soledar din estul Ucrainei a fost cucerit de oamenii săi după mai multe zile de lupte grele, potrivit informaţiilor furnizate de presa rusă.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus în mesajul său de marţi seară că situaţia în Doneţk rămâne dificilă, însă i-a menţionat pe luptătorii de la Soledar pentru „curajul şi fermitatea” cu care apără în continuare oraşul pe care Moscova susţine că este pe punctul de a-l captura.

Urmăriți B1TV.ro și pe