Mesajul purtătorului de cuvânt al lui Mitt Romney către jurnaliștii americani la Varșovia: „Kiss my ass!”

Mesajul purtătorului de cuvânt al lui Mitt Romney către jurnaliștii americani la Varșovia: „Kiss my ass!”
În timpul unei vizite la Varșovia a candidatului Republican la Casa Albă, purtătorul de cuvânt al lui Mitt Romney a făcut o gafă destul de neplăcută, spunându-le jurnaliștilor care îi cereau răspunsuri......

În timpul unei vizite la Varșovia a candidatului Republican la Casa Albă, purtătorul de cuvânt al lui Mitt Romney a făcut o gafă destul de neplăcută, spunându-le jurnaliștilor care îi cereau răspunsuri… „kiss my ass” (pupați-mă în dos).

Rick Gorka și-a pierdut cumpătul când jurnaliștii l-au presat pe Romney, care vizita un memorial de război din Varșovia, cu privire la alte incidente jenante care i-au făcut probleme în timpul unui tur care l-a dus și la Londra și Ierusalim, relatează AFP.

Mai mult, tot atunci purtătorul de cuvânt l-a înjurat pe un jurnalist spunându-i „shove it,” (aproximativ „bagă-ți-o undeva”), dar l-a sunat jumătate de oră mai târziu pentru a își cere scuze.

Romney a făcut mai multe gafe în timpul campaniei prezidențiale. În Marea Britanei, Romney a pus la îndoială măsurile de securitate de la Olimpiadă. Iar în Israel, a înfuriat palestinienii spunând că Ierusalimul este capitala țării.