Mesajul purtătorului de cuvânt al lui Mitt Romney către jurnaliștii americani la Varșovia: „Kiss my ass!”

Mesajul purtătorului de cuvânt al lui Mitt Romney către jurnaliștii americani la Varșovia: „Kiss my ass!”
În timpul unei vizite la Varșovia a candidatului Republican la Casa Albă, purtătorul de cuvânt al lui Mitt Romney a făcut o gafă destul de neplăcută, spunându-le jurnaliștilor care îi cereau răspunsuri......

În timpul unei vizite la Varșovia a candidatului Republican la Casa Albă, purtătorul de cuvânt al lui Mitt Romney a făcut o gafă destul de neplăcută, spunându-le jurnaliștilor care îi cereau răspunsuri… „kiss my ass” (pupați-mă în dos).

Rick Gorka și-a pierdut cumpătul când jurnaliștii l-au presat pe Romney, care vizita un memorial de război din Varșovia, cu privire la alte incidente jenante care i-au făcut probleme în timpul unui tur care l-a dus și la Londra și Ierusalim, relatează AFP.

Mai mult, tot atunci purtătorul de cuvânt l-a înjurat pe un jurnalist spunându-i „shove it,” (aproximativ „bagă-ți-o undeva”), dar l-a sunat jumătate de oră mai târziu pentru a își cere scuze.

Romney a făcut mai multe gafe în timpul campaniei prezidențiale. În Marea Britanei, Romney a pus la îndoială măsurile de securitate de la Olimpiadă. Iar în Israel, a înfuriat palestinienii spunând că Ierusalimul este capitala țării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti