Meteori sau extraterești? Localnicii din Las Vegas au surprins un corp ciudat și luminos pe cer (VIDEO)

Meteori sau extraterești? Localnicii din Las Vegas au surprins un corp ciudat și luminos pe cer (VIDEO)

În momentul în care locuitorii din Las Vegas au observat mingi de foc pe cer, au făcut instantaneu fotografii pentru a le posta pe Twitter, dându-și cu părere referitor la ceea ce au văzut, potrivit rt.com.

Obiectele au apărut pe cer timp de aproximativ 30 de secunde, iar unii spun că ar fi putut fi mingi de foc sau meteori.

Alții nu au oferit niciun răspuns, pur și simplu, exprimând o confuzie cu privire la ceea ce vad. Scepticii au declarat că luminile din cer ar putea fi un avion,sau resturile de la o rachetă lansată de China.

Localnicii din Las Vegas au surprins un corp ciudat și luminos pe cer

Repost !!! Who else saw the meteor ! #meteor #bayarea

Un clip video postat de markitoz (@eviil_x) pe

Meteori sau extratereștii?

Tags:
Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)