Mexic: Un „ochi de foc” a apărut în apa oceanului, după ce o conductă subacvatică s-a fisurat

Mexic: Un ochi de foc a apărut în apa oceanului, după ce o conductă subacvatică s-a fisurat
Ochi de foc, în zona în care o conductă subacvatică s-a fisurat. Sursa: captură video

Un incendiu de proporții a izbucnit chiar în apa oceanului, în apropiere de peninsula Yucatan din Mexic. Inccidentul neobișnuit a avut loc în condițiile în care a avut loc o scurgere mare de gaz dintr-o conductă subacvatică, scrie Reuters.

Flăcările au făcut ca zona afectată de pe suprafașa oceanului să semene cu un ochi de foc, imaginile devenind virale pe rețelele de socializare.

Focul a fost stins dupămai mult de cinci ore, potrivit platformei de exploatare a gazelor Pemex.

Nu există răniţi iar producţia nu a fost afectată după ce a izbucnit incendiu.

Incendiul a izbucnit la o conductă subacvatică care se conectează la o platformă de la câmpul petrolier Ku Maloob Zaap, cel mai important al Pemex.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)