Michael Moore, regizorul care a prezis alegerea lui Trump, lansează un documentar despre care afirmă că îl va răsturna pe președintele american de la putere

Michael Moore, regizorul care a prezis alegerea lui Trump, lansează un documentar despre care afirmă că îl va răsturna pe președintele american de la putere

În acest sfârșit de săptămână are loc Festivalul Internațional de Film de la Cannes, iar ediția din acest an promite să reprezinte un eveniment extrem de important nu doar pentru lumea cinematografică, cât și pentru cea politică.

Documentaristul american, Michael Moore, câștigător în 2004 a trofeul Palme d’Or cu "Fahrenheit 9/11", despre atentantul terorist asupra Turnurilor Gemene, vine în acest an cu un nou documentar intitulat de această dată "Fahrenheit 11/9" în care urmărește la firul ierbii campania prezidențială a lui Donald Trump până la momentul alegerii.

Regizorul american care a prevăzut încă din startul campaniei dintre Hillary Clinton și Donald Trump că acesta din urmă va ajunge președinte, vine acum cu o nouă afirmație șoc și anume că acest documentar va duce la sfârșitul președintelui american, scrie digi24.ro.

"Faptele, realitatea, inteligența nu-l pot învinge. Chiar și când își provoacă singur o rană, se trezește ca nou a doua zi și continuă să meargă și să posteze mesaje pe Twitter", a declarat Moore. "Totul se va încheia cu acest film", a concluzionat Michael Moore.

Michael Moore a prevăzut corect încă din iulie 2016 alegerea lui Donald Trump în Statele Unite. (Detalii AICI). Regizorul spunea că "Trump e grenada umană pe care oamenii o pot arunca legal în sistemul care le-a furat viețile!" (Detalii AICI)