Mijlocașul de la Dortmund, prea beat ca să se ușureze: Vezi cum ajunge la toaletă!

Mijlocașul de la Dortmund, prea beat ca să se ușureze: Vezi cum ajunge la toaletă!

Când o echipă reușește să câștige pentru a șaptea oară titlul de campioană a Germaniei, așa cum a făcut Borussia Dortmund, jucătorii au toate motivele din lume pentru care să petreacă și să sărbătorească.

Asta a și făcut Kevin Grosskreutz, care s-a amețit atât de tare, încât a trebuit să fie asistat până la toaletă pentru a se ușura. Mijlocașul, în vârstă de 23 de ani, calm și tăcut, cu un zâmbet pe buze a fost condus până la o toaletă publică de doi oameni de pază, fără probleme.

Grosskreutz și-a făcut treaba, oamenii de pază l-au așteptat liniștiți, după care l-au dus din nou la petrecere, unde a continuat să se bucure de victorie alături de coechipierii săi.

Kevin Grosskreutz, asistat pentru a se duce la toaletă

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”