Ministrul francez de Interne: România și Bulgaria trebuie să rezolve problema țiganilor pentru a intra în Schengen

Ministrul francez de Interne: România și Bulgaria trebuie să rezolve problema țiganilor pentru a intra în Schengen
Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat, joi, că România și Bulgaria trebuie să rezolve problema discriminării țiganilor pentru a adera la spațiul Schengen, arată Novinite."Rezolvarea adevarătă...

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat, joi, că România și Bulgaria trebuie să rezolve problema discriminării țiganilor pentru a adera la spațiul Schengen, arată Novinite.

Rezolvarea adevarătă a acestei probleme ține de țările de origine ale țiganilor, care sunt membre UE și doresc intrarea în Spațiul Schengen. România și Bulgaria trebuie să-și schimbe politicile care au dus la discriminarea acestui grup etnic„, a spus francezul.

Două tabere care adăposteau aproximativ 350 de persoane au fost evacuate cu forța săptămâna trecută în apropiere de Lille, după acțiuni similare la Paris și Lyon.

Ultima oră
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei