Moarte cumplită pentru o balerină de la Teatrul Balşoi: A fost tranşată şi dizolvată în acid

Moarte cumplită pentru o balerină de la Teatrul Balşoi: A fost tranşată şi dizolvată în acid
foto:pixabay

O balerină din Rusia de la Teatrul Balşoi a fost tranşată şi dizolvată în acid sulfuric. Tânăra a fost dată dispărută în urmă cu şase ani, reprezentând una dintre crimele faimoase, rămase nerezolvate în Federaţie. Principalul suspect este chiar fostul ei manager cu care presa susţine că ar fi avut şi o relaţie. Acesta a fost extrădat prin Interpol din Germania, unde fugise dându-se refugiat kurd şi arestat apoi la Moscova în anul 2017, potrivit Daily Star.

Potrivit anchetatorilor, rusoaica, pe numele său Olga Demima ar fi fost şantajată cu poze comporomiţătoare. Fotografiile au fost postate, în ciuda unor sume mari de bani pe care le plătise balerina.

Chiar înainte de dispariţie, suspectul MalkhazDzhavoev s-a întâlnit cu tânăra la Moscova ducând-o să danseze într-un club de noapte pentru nişte afacerişti ruşi.

Unul dintre poliţiştii care se ocupă de caz a declarat că managerul fetei i-ar fi tranşat cadavrul balerinei, apoi i-a dizolvat în acid sulfuric rămăşiţele, aruncându-le într-o fântână pentru a nu mai putea fi găsite.

Zona este în continuare cercetată de către criminalişti deoarece„acidul sulfuric nu dizolvă chiar totul”, a mai spus un poliţist.

“Era dependentă de el”

Mama balerinei a povestit că fata era dependentă financiar de bărbat.

„Era complet la mâna lui, a mers cu el să-și vândă mașina, un Peugeot, și tot el a luat banii. Făcuse chiar și împrumuturi, tot pentru el”, a spusfemeia.

În urma celor întâmplate, anchetatorii cred că a fost omorâtă în noaptea de 20 august 2014, când individul a atacat-o pe Demina într-un apartament, premeditându-și crima. Ea i-ar fi dat sume mari de bani anterior, au mai stabilit polițiștii.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)