Model de videochat, condamnat la închisoare și muncă în folosul comunității la o biserică. Cu cât a păgubit statul român

Model de videochat, condamnat la închisoare și muncă în folosul comunității la o biserică. Cu cât a păgubit statul român

O femeie în vârstă de 54 de ani, model de videochat, a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. De asemenea, ea va trebui să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității, la o biserică.

58.218lei (aproape 13.000 de euro)reprezintă veniturile realizate de femeie în perioada 2013-2018, nedeclarate la fisc. Ea a recunoscut infracțiunea de evaziune fiscală și și-a dat acordul pentru a presta muncă neremunerată în folosul societății.

„Contul mi l-am făcut eu, am completat niște formulare online, am comunicat codul IBAN și m-am logat eu direct la un site de profil”, a dezvăluit femeia.

Cu cât a păgubit modelul de videochat statul român

Paguba totală se ridică la 10.848 de lei (peste 2.000 de euro). 8.285 de lei reprezintă impozitul pe profit, iar 2.563 de lei contribuția de asigurări sociale de sănătate (CASS).

Femeia din Cehu Silvaniei (Sălaj) vrea să presteze muncă neremunerată fie la Parohia Ortodoxă, fie la Biserica Reformată din localitate, informează Clujust.

Urmăriți B1TV.ro și pe