Moldova: Convoiul cancelarului german Angela Merkel, atacat cu un cocktail molotov în timpul vizitei la Chișinău

Moldova: Convoiul cancelarului german Angela Merkel, atacat cu un cocktail molotov în timpul vizitei la Chișinău
Cancelarul german Angela Merkel s-a aflat miercuri într-o vizită de câteva ore în capitala Republicii Moldova, pentru întrevederi cu mai mulți înalți oficiali locali. Vizita, considerată istorică de către...

Cancelarul german Angela Merkel s-a aflat miercuri într-o vizită de câteva ore în capitala Republicii Moldova, pentru întrevederi cu mai mulți înalți oficiali locali. Vizita, considerată istorică de către moldoveni, nu s-a încheiat fără incidente.

Mai exact, un bărbat a încercat să atace convoiul lui Merkel în timp ce se îndrepta spre aeroport, la finalul vizitei, relatează Publika.md. Acesta a încercat să arunce un cocktail Molotov înspre mașina cancelarului, însă sticla cu material inflamabil a nimerit în geanta acestuia, care a luat foc.

Individul responsabil a fost reținut de Poliția Rutieră din Moldova imediat după ce a încercat să arunce sticla. Se pare că acesta nu a opus rezistență și s-a urcat liniștit în mașina poliției.

În urma vizitei sale, Angela Merkel a lăsat deschisă perspectiva pe termen lung a unei aderări a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Delegația lui Merkel în Moldova, atacată cu un cocktail Molotov

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22882').select();" id="embed_text_22882" />