Momente de panică pe o plajă din Florida: 4 rechini au fost filmați la doar câțiva metri de mal, aproape de un grup de copii

Momente de panică pe o plajă din Florida: 4 rechini au fost filmați la doar câțiva metri de mal, aproape de un grup de copii
Momente de panică pe o plajă din Florida: 4 rechini au fost filmați la doar câțiva metri de mal, aproape de un grup de copii. Sursă Foto: Captură Video/nypost.com

Tragedia din Egipt în urma căreia două turiste și-au pierdut viața, în regiunea golfului Sahl Hasheesh, lângă Hurghada, a generat spaimă în rândul turiștilor.

De curând, patru rechini s-au apropiat de o plajă din Florida și au fost surprinși înotând în apropierea unor copii care se jucau în apă.

Rechini filmați la doar câțiva metri de mal

La un moment dat, doi bărbați sunt escortați de către salvamari, după care strigătul unui om s-a auzit „Ieși din apă!”, ca într-un film de groază, potrivit gandul.ro.

Rechinii au fost filmați în timp ce se apropiau cât mai mult de mal, dar din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

În ultimul timp, mai mulți rechini și-au făcut curaj și au venit aproape de țărm și de oamenii aflați pe plajă, lucru îngrijorător pentru cetățeni și pentru siguranța acestora. De asemeneaa, săptămâna trecuta, câțiva oameni au văzut rechini albi de dimensiuni mari, aflați la 100 de metri distanță de plajele Long Island.

Autoritățile au fost nevoite să închidă plajele din zonă.

Potrivit statisticilor, rechinii produc, la nivel global, în jur de 100 de cazuri de atacuri asupra oamenilor, pe an, cele mai multe dintre ele fiind fatale.

Urmăriți B1TV.ro și pe