Monica Anisie: Am votat astăzi cu foarte multă încredere că va fi bine. Este o zi în care toți cetățenii trebuie să își exercite dreptul la vot (VIDEO)

Monica Anisie: Am votat astăzi cu foarte multă încredere că va fi bine. Este o zi în care toți cetățenii trebuie să își exercite dreptul la vot (VIDEO)
Foto:Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Educației, Monica Anisie, s-a prezentat, duminică dimineață, la vot, în Sectorul 2 al Capitalei. Acesta a venit însoțită de candidatul pe care îl susține.

”Am votat astăzi cu foarte multă încredere că va fi bine și că se poate să avem un nou București. Prin urmare, am venit împreună cu candidatul pe care îl susțin la Primăria Sectorului 2 fiindcă am multă încredere în el și aș dori să îi îndemn pe toți cetățenii Bucureștului să vină la vot. Astăzi este o zi în care toți cetățenii trebuie să își exercite dreptul la vot și cu toții trebuie să înțelegem că se poate să schimbăm Bucureștiul”, a declarat ministrul la ieșirea din urne.

”Astăzi este o zi despre noi, cetățenii Bucureștului, pentru noi. O zi în care trebuie să ieșim cu toții la vot. O zi în care, poate peste patru ani, ne vom uita în urmă și vom spune ”Iată că se poate””, a adăugat ea.

Monica Anisie: Există cadru legal de reluare a cursurilor începând cu 30 septembrie

Cât despre reluarea cursurilor, ministrul Educației a spus că ”la data de 30 septembrie reluăm cursurile în scenariile pe care Comitetele Județene sau al Municipiului București pentru Situații de Urgență le vor stabili. Deci nu este vorba că se închid școlile după alegeri, din contră există cadru legal de reluare a cursurilor începând cu 30 septembrie”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)