Monica Macovei: Ultima propunere a Comisiei este ca România să ia circa 4.000 de refugiați din Italia, Grecia și Ungaria (VIDEO)

Monica Macovei: Ultima propunere a Comisiei este ca România să ia circa 4.000 de refugiați din Italia, Grecia și Ungaria (VIDEO)

Monica Macovei a precizat, duminică, în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, moderată deSilviu Mănăstire și difuzată la postul B1 TV, că ultima propunere a Comisie Europene, privind distribuirea imigranților, este ca România să ia circa 4.000 de refugiați din Italia, Grecia și Ungaria.

„Aș vrea să privin lucrurile echilibrat. Ce am vorbit la Bruxelles a fost despre refugiații care sunt deja în Italia și Grecia în acel moment. Acei oameni trebuie împărțiți.

Ultima propunere a comisiei este ca, din Italia, Grecia și Ungaria, România să ia circa 4.000 de refugiați. Asta este ultima propunere a Comisiei, nu știm dacă va fi aprobată.

Dacă nu putem să facem față și nu putem să-i separăm atunci nu o să distrugem Europa.

S-a mai stabilit (n.r. ca imigranții) să stea în tabere până când fac cereri de azi și acestea se aprobă. Nu au voie să părăsească acel loc până atunci. Trebuie să luăm măsuri de precauție. Asta este propunerea Comisiei, propunere care se discută săptămâna viitoare: tabere în Italia și Grecia, foarte bine păzite”, a spus Macovei.

Macovei: Ultima propunere a C.E. este ca România să ia circa 4.000 de refugiați