Myanmar: Au fost găsite corpurile unor pasageri din avionul militar dat disparut cu peste 100 de persoane la bord

Myanmar: Au fost găsite corpurile unor pasageri din avionul militar dat disparut cu peste 100 de persoane la bord

Corpuri umane și resturi au fost găsite în apă joi, după ce o aeronavă militară a dispărut miercuri, în timp ce efectua un zbor intern. La bordul avionului se aflau peste 100 de persoane, potrivit Reuters, citată de Hotnews.
Trei corpuri, printre care și al unui copil, au fost găsite de o navă la 35 de kilometri de orașul de coastă din sudul Launglonului, a declarat armata.
Aeronava a pierdut contactul cu autoritățile aviatice când se afla la aproximativ 32 de kilometri vest de orașul Dawei și a fost declarată dispărută.Ulterior, la 218 kilometri de Dawei au fost găsite fragmente din avion.
Aeronava a decolat din orașul Myeik, în sudul Myanmarului, unde se află bazele militarilor și familiilor lor, urmând să aterizeze la Yangon, capitala economică a țării.
Potrivit unui purtător de cuvânt al armatei, două treimi dintre pasageri erau femei și copii, membri ai familiilor unor militari.
Avionul transporta în total 122 de pasageri, dintre care 108 soldați si membrii familiilor acestora și 14 membri ai echiapajului. Printre cei 122 se aflau 15 copii.

Ultima oră
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)