Nepotismul, o adevărată modă la Casa Albă: Ivanka Trump urmează să devină consilier informal al tatălui său, Donald Trump

Nepotismul, o adevărată modă la Casa Albă: Ivanka Trump urmează să devină consilier informal al tatălui său, Donald Trump
Foto: auroracup.com

Ivanka Trump, fiica președintelui american, Donald Trump a anunțat miercuri că urmează să să devină angajată federală fără plată, la fel ca și soțul său Jared Kushner, potrivit Agerpres.

Fiica lui Trump va îndeplini rolul de consilier al președintelui american, chiar dacă inițial aceasta a spus că nu va beneficia de un titlu oficial atât timp cât va munci în aripa vestică.

Fata cea mare a magnatului dispune deja de un birou la Casa Albă, fără să fie angajată de guvern, fapt pentru care multe întrebări și critici i-au fost adresate.

Ivanka dă asigurări că se va supune la aceleași reguli ca orice angajat federal.

”Am auzit îngrijorările pe care le au unii cu privire la rolul meu de a-l sfătui pe președinte în capacitatea mea personală în timp ce mă supun în mod voluntar la toate normele etice și, în schimb, voi servi ca angajată neplătită a Casei Albe. Mă voi supune la aceleași reguli ca orice angajat federal”, a spus aceasta într-o declarație.

De la depunerea jurământului de către Donald Trump, Ivanka este foarte prezentă în celebra ''West Wing'' ("Aripa de Vest"), aceasta participând deja la mai multe întâlniri cu lideri străini precum premierul canadian Justin Trudeau și cancelarul german Angela Merkel.

Urmăriți B1TV.ro și pe