Nigel Farage se retrage de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost să scot Marea Britanie din Uniunea Europeană și am reușit acest lucru (VIDEO)

Nigel Farage se retrage de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost să scot Marea Britanie din Uniunea Europeană și am reușit acest lucru (VIDEO)

Nigel Farage, unul dintre liderii taberei pro-Brexit, a anunțat că se va retrage de la conducerea formațiunii UKIP deoarece a reușit să atingăunicul scop pentru care a intrat în politică: ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.Acesta a precizat că va continua să susțină partidul și că va supraveghea negocerile dintre britanici și liderii europeni.

”Am venit în politică din mediul de afaceri pentru că am crezut că această națiune ar trebui să se autoguverneze. Nu am fost și nici nu mi-am dorit vreodată să fiu un politician de carieră. Scopul meu în politică a fost să scot Marea Britanie din Uniunea Europeană. Pentru asta am votat la referendum.

Din acest motiv, acum simt că mi-am atins scopul, că nu aș putea să obțin mai mult decât am obținut prin acel referendum.

De aceea, cred că acum este momentul să mă dau la o parte să nu mai fiu liderul UKIP. Voi continua să susțin partidul și pe noul lider și voi supraveghea procesul de negociere de la Bruxelles. De asemenea, poate voi comenta în Parlamentul European din când în când”, a declarat Farage, potrivit The Independent.

Nigel Farage se retrage de la conducerea UKIP

#DIRECT_ONE_umm9lt#