Noi acuzații la adresa șefului FMI: O jurnalistă a declarat că a fost agresată în urmă cu 9 ani

Noi acuzații la adresa șefului FMI: O jurnalistă a declarat că a fost agresată în urmă cu 9 ani
După agresiune sexuală, sechestrare de persoană şi tentativă de viol, directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, este pus în fața unor noi acuyații. Potrivit Le parisien, ziarista Tristane Banon, în vârstă de 31...

După agresiune sexuală, sechestrare de persoană şi tentativă de viol, directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, este pus în fața unor noi acuyații. Potrivit Le parisien, ziarista Tristane Banon, în vârstă de 31 de ani, susţine că Strauss-Kahn a încercat să o violeze în 2002, în timpul unui interviu.

În urmă cu 4 ani, jurnalista a încercat să publice aceste informaţii, însă în emisiunea televizată producătorii au cenzurat numele directorului Fondului Monetar Internaţional.

Tristane a povestit momentul în care a fost agresată de Dominique Strauss-Kahn, menţionând că apartamentul în care urma să aibă loc interviul era aproape gol, unde se aflau doar „un video, un televizor, un pat, grinzi false, foarte frumoase, de bun gust”.

„A vrut să-l ţin de mână, să-i răspund…am ajuns să mă bat cu el, am căzut pe podea, l-am lovit cu picioarele de câteva ori, el mi-a smuls sutienul şi a început să-mi scoată pantalonii”, îşi reaminteşte Banon, citată de sursa precizată.

Jurnalista a depus un dosar complet în care făcea plângere împotriva directorului FMI, s-a consultat şi cu un avocat, însă nu a mers mai departe, întrucât nu a vrut să fie considerată „fata care are probleme cu un politican”.

Mama lui Banon a fost una dintre persoanele care au sfătuit-o să nu depună plângere, dar acum a  declarat că regretă decizia.

Tristane Banon vorbeşte despre interviul ei cu şeful FMI