Noua ambasadoare a SUA în Rusia, huiduită de un grup de minori: „America este o țară teroristă” (VIDEO)

Noua ambasadoare a SUA în Rusia, huiduită de un grup de minori: „America este o țară teroristă” (VIDEO)
Foto: captura video.

Noua ambasadoare a SUA în Rusia, Lynne Tracy, a fost huiduită de câțiva protestatari la Moscova, inclusiv minori, care purtau pancarte cu mesaje anti-SUA.

Lynne Tracy, huiduită de un grup de minori

Reuters relatează că aceasta a fost întâmpinată cu huiduieli în timp ce se îndrepta spre Ministerul rus de externe pentru a-și prezenta acreditarea.

Pe pancarte se puteau citi mesaje critice la adresa Washingtonului, printre care „Tancurile voastre ucid civili”.

Potrivit unei postări pe Twitter, micul grup de protestatari striga „America este o țară teroristă”.

Rușii nu au voie să protesteze

Protestele care se referă la „operațiunea specială” din Ucraina sunt interzise în Rusia, cu excepția celor susținute de guvern. Relația dintre SUA și Rusia este la cel mai scăzut nivel din istorie.

SUA a răspuns la invazia Rusiei în Ucraina prin furnizarea de armament și impunerea unor noi sancțiuni economice, împreună cu aliații occidentali. Schimburi de prizonieri au avut loc, dar contacte la nivel înalt sunt rare. Serghei Riabkov, ministru adjunct de externe, a cerut SUA să nu se amestece în afacerile interne ale Rusiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)