Nu e glumă: Donald Trump, gata să candideze la prezidențiale, în 2024. Vrea să se înfrunte cu Meghan Markle

Nu e glumă: Donald Trump, gata să candideze la prezidențiale, în 2024. Vrea să se înfrunte cu Meghan Markle

Donald Trump ar fi dispus să candideze pentru un nou mandat la Casa Albă, în anul 2024. Dacă o va avea drept contracandidată pe Meghan Markle, fostul președinte ar fi și mai motivat să o facă.

Afirmațiile republicanului au fost făcute la Fox News, după ce Meghan Markle ar fi avut întâlniri cu membri ai Partidului Democrat, pentru a discuta despre o eventuală implicare în politică și chiar la alegerile de peste trei ani.

„Sper să se întâmple asta (n. red. – să candideze Meghan Markle). Dacă s-ar întâmpla, aș fi și mai motivat să candidez.

Nu sunt un fan al ei. M-am gândit la ce a spus despre familia regală și despre regină, eu am întâlnit-o pe regină și cred că este o persoană extraordinară. Nu sunt un fan al lui Meghan”, a declarat Donald Trump.

Meghan Markle s-ar putea folosi de acuzațiile de rasism direcționate către familia regală britanică pentru a evolua în plan politic, în SUA, spun analiștii politici. Actrița nu a renunțat la cetățenia americană când s-a căsătorit cu Harry și nici nu este prima dată când se ia în calcul o eventuală candidatură a lui Meghan la prezidențiale.

Revenire de senzație în 2024, pentru Donald Trump

În opinia politologului Cristian Pîrvulescu, Donald Trump va candida în 2024 și ar putea obține chiar victoria, cel mai probabil în fața lui Kamala Harris.

„Dacă n-ar fi Donald Trump și ar fi alt candidat împotriva Kamalei Harris, democrata ar putea fi o candidată bună. Dar Donald Trump contra unui candidat femeie este riscant, pentru că toată ura, toată frustarea din societatea americană se va manifesta din nou”, a mai precizat politologul pentru B1.ro.