Nuntă cu DOLIU: Doi tineri proaspăt căsătoriți AU MURIT la câteva ore de la ceremonie! (VIDEO)

Nuntă cu DOLIU: Doi tineri proaspăt căsătoriți AU MURIT la câteva ore de la ceremonie! (VIDEO)

S-au căsătorit şi nici măcar moartea nu i-a mai despărţit… Doi tineri studenţi, Will Byler și Bailee Ackerman, și-au unit destinele, sâmbătă, la ferma familiei din Texas. Mirii s-au urcat a doua zi, alături de un pilot, într-un elicopter, iar prietenii și familia le-a făcut cu mâna cât timp ei s-au ridicat în aer. După o oră și jumătate, aparatul de zbor s-a prăbuşit. Nu se știe dacă ei se îndreptau spre luna de miere sau făceau un tur cu elicopterul, potrivit Daily Mail.

Eric Smith, unul dintre invitații la nunta care avusese loc cu câteva ore înainte de tragedie, a anunțat tragedia pe contul lui de Facebook: „Pilotul, Jerry, era și el la bord. Nu există supraviețuitori”.

Prăbușirea elicopterului lângă Uvalde a fost confirmată de bunicul mirelui, William Byler. Autoritățile din Texas și departamentul medical de urgență au găsit epava elicopterului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Accidentul a fost confirmat și de Comitetul Național pentru Siguranța Transporturilor (NTSB) care a scris pe Twitter, în dimineața zilei de duminică, că anchetatorii investighează prăbușirea unui elicopter Bell 206B în Uvalde.

Jessica Stilley, doinișoara de onoare a lui Bailee a transmis un mesaj sfâșietor pentru cea mai bună prietenă a ei care și-a pierdut viața în cel mai fericit moment al vieții ei.„Draga mea Bailee Raye, inima mea este ruptă în milioane de bucăți și stau aici și mă gândesc la restul vieții mele fără cea mai bună prietenă a mea. Sunt atât de tristă și să pun aceste poze, dar știi că trebuie să împart cu toată lumea cât de frumoasă ai fost în ziua nunții tale, așa cum aș fi făcut și în mod normal”, a scris Jessica.

Tags: