O companie de paintball cheltuie 250.000 de dolari pentru a recrea incinta în care Osama bin Laden a fost ucis

O companie de paintball cheltuie 250.000 de dolari pentru a recrea incinta în care Osama bin Laden a fost ucis

O companie de paintball din California, Statele Unite ale Americii a anunţat că va cheltui 250.000 de dolari pentru a construi un teren de joc numit „complexul lui bin Laden”, informează site-ul TMZ.

Potrivit sursei precizate, terenul de joc va fi inaugurat pe 4 iunie, va avea ziduri de 5 metri jumătate înălţime şi va fi dotat cu maşini dezmembrate, şi cu epava unui elicopter.  De asemenea, jucătorii vor putea să vâneze „teroriştii” pe ritmurile muzicii din Orientul Mijlociu.  Adversarii vor fi îmbrăcaţi precum talibanii.

La începutul lunii mai preşedintele american, Barack Obama, a anunţat că liderul Al-Qaida, Osama bin Laden, a fost ucis.

Osama bin Laden a fost acuzat pentru moartea a circa 3.000 de persoane, inclusiv pentru moartea persoanelor care au murit în timpul antentatelor din 11 septembrie 2001.

Operaţiunea care a avut loc în Pakistan şi în urma căreia liderul Al-Qaida a fost ucis a fost desfăşurată de un comando al forţelor speciale americane şi a durat aproximativ 40 de minute. Osama a opus rezistenţă în timpul operaţiunilor şi a fost împuşcat în cap de forţele americane.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)