O femeie a leșinat la Londra, în timp ce aștepta să voteze

O femeie a leșinat la Londra, în timp ce aștepta să voteze

Incident la o secție de votare din Londra, unde o femeie a leșinat în timp ce stătea la coadă pentru a intra la urne, relatează B1 TV.

Mii de români s-au aşezat la coadă pentru a îşi alege preşedintele la Londra. La una din secţii, înghesuiala şi emoţiile au făcut o victimă. Unei românce i s-a făcut rîu şi apoi a leşinat în timp ce aştepta la rând. Femeia a fost mutată imediat în interiorul clădirii. La scurt timp, o ambulanţă a sosit în faţa secţiei de votare iar medicii i-au acordat primul ajutor. Românca a fost apoi transportată la spital.

Miile de români care aşteptau şi ei la coadă au reacţionat imediat şi au cântat imnul ţării în faţa secţiei de votare.

În Franța, Spania, Germania, Italia și Republica Moldova, mii se români s-au așezat la coadă încă de la primele ore ale dimineții, în speranța că vor reuși să își aleagă președintele. (Detalii AICI)

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului