O fetiţă din Italia a murit după ce tatăl ei a uitat-o închisă cinci ore în maşină

O fetiţă din Italia a murit după ce tatăl ei a uitat-o închisă cinci ore în maşină
O fetiţă de aproape doi ani a murit după ce tatăl ei, lector universitar, a uitat-o închisă în maşină timp de cinci ore, informează Daily Mail. Lucio Petrizzi a spus că nu își poate explica faptul că...

O fetiţă de aproape doi ani a murit după ce tatăl ei, lector universitar, a uitat-o închisă în maşină timp de cinci ore, informează Daily Mail.

Lucio Petrizzi a spus că nu își poate explica faptul că și-a uitat copilul în mașină. Procurorii italieni urmează să decidă dacă îl vor pune sub acuzare pentru ucidere din culpă.

“Chiar nu știu ce s-a întâmplat. Eram convins că am lăsat-o la grădiniță, că am închis mașina și apoi m-am dus la muncă…e ca și când cineva m-a deconectat de la realitate”, a declarat tatăl, citat de sursa precizată.

După ce Lucio s-a întors de la muncă a găsit fetița abia respirând, după care a chemat imediat ambulanța. În ciuda eforturilor echipajelor de salvare, copilul a murit după trei zile de spitalizare.

Mama fetiței Elena a declarat că acest lucru i se poate întâmpla oricui și cere înțelegere din partea oamenilor și prietenilor, adăugând că partenerul ei era un tată exemplar, care își iubea foarte mult fiica.

“Nu e de blamat. Era mereu ocupat şi se asigura să fim în regulă. Nu este vionvat de nimic”, a mărturisit Chiara Sciarrini.

Medicii urmează să stabilească rezultatul autopsiei la începutul săptămânii viitoare.

Ultima oră
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „Peste 1.500 de cazuri pe zi”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice
19:13 - Reluarea programelor bilaterale și a dialogului la nivel guvernamental, principalul subiect de pe agenda vizitei ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, la Chișinău