O maimuță ciudată a provocat panică în rândul locuitorilor unui sat chinez (FOTO)

O maimuță ciudată a provocat panică în rândul locuitorilor unui sat chinez (FOTO)

O maimuță cheală cu ochii ca de gândac a provocat panică în rândul locuitorilor din dintr-un sat chinezesc, din provincial Henan. Mao Xiping a dat alarma atunci când a dat peste animalul ciudat care fura castraveți din apartamentul ei, relatează The Sun.

Ea le-a spus polițiștilor că avea „față de extraterestru” și că nu seamănă cu nimic cunoscut. Aceștia nu au crezut-o până când femeia nu a prins maimuța și a dus-o la secția de poliție într-un coș de rufe, cerându-le polițiștilor să o aresteze.

Experții au examinat creatura pentru a determina exact cărei specii îi aparține.

„La început amc rezut că e un iepure, dar am fost șocată când am văzut că are față de extraterestru. Vecinii mei au fost de accord că nu seamănă cu nimic din ce am văzut până acum. A încetat să mănânce castraveți în momentul în care i-am dat piersici, iar acum nu mai mănâncă nimic altceva”, a povestit cea care a făcut descoperirea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:06 - America Express, primele dezvăluiri ale câștigătorilor: „Dacă ar fi ușor, n-ar mai fi la fel experiența”
07:49 - Simulare Bacalaureat 2023. Limba română, prima probă a elevilor de clasa XII-a
07:30 - Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Tel Aviv după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul Apărării
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”