O nouă specie de rechin a fost descoperită în Indonezia: ”Merge” pe pietrele de sub apă (VIDEO)

O nouă specie de rechin a fost descoperită în Indonezia: ”Merge” pe pietrele de sub apă (VIDEO)
O nouă specie de rechin care se folosește de înotătoare pentru a ”merge” pe pietrele de sub apă, a fost descoperită în Indonezia, relatează Huffington Post. Rechinul alb cu maro se împinge de-alungul...

O nouă specie de rechin care se folosește de înotătoare pentru a ”merge” pe pietrele de sub apă, a fost descoperită în Indonezia, relatează Huffington Post.

Rechinul alb cu maro se împinge de-alungul fundului oceanului, ca și cum ar fora pentru pești mici și crustacee, au afirmat cercetătorii care au făcut descoperirea.

Rechinul, care poate ajunge până la 80 centimetri lungime și este inofensiv pentru oameni, a fost descoperit lângă Halmahera, una dintre Insulele Maluku, situată în vestul Noii Guinee.

Potrivit oamenilor de știință, descoperirea ar trebui să atragă interesul asupra acestei regiuni extrem de diversificată, dar aproape deloc descoperită.

În același timp, ei susțin că descoperirea acestui rechin a fost făcută exact în momentul în care Indonesia își intensifică eforturile pentru protejarea speciilor de rechini. 

Nouă specie de rechin, descoperită în Indonezia

Embed:
Tags: