O româncă a fost ucisă de rechini în Egipt. Atacul a avut loc pe aceeași plajă unde a murit și o turistă austriacă

O româncă a fost ucisă de rechini în Egipt. Atacul a avut loc pe aceeași plajă unde a murit și o turistă austriacă
Sursa: Pexels

O româncă a fost ucisă de rechini lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică ministerul egiptean al Mediului, scrie Reuters.

Româncă ucisă de rechin

Românca a murit după ce o tragedie similară a avut loc în cazul unei turiste din Austria.

Două surse au declarat pentru Reuters că trupul neînsuflețit al unei turiste românce în vârstă de 44 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac în care a murit o austriacă de 68 de ani. Ambele atacuri au avut loc la o distanță de 600 de metri unul de celălalt, în apele coastei Sahl Hasheesh, potrivit surselor citate.

Guvernatorul regiunii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților pe plajele din zona atacurilor.

​​ Scene de coșmar surprinse pe o plajă în Egipt. O femeie de origine austriacă, aflată în vacanță în golful Sahl Hasheesh din Marea Roșie, a murit după ce a fost atacată de un rechin, scrie Daily Mail.

O femeie a fost atacată de un rechin în Egipt

Femeia a încercat zadarnic să scape din gura rechinului. În paralel, privitorii îngroziți au încercat să-i distragă atenția rechinului, dar nimeni nu a îndrăznit să sară pentru a o ajuta.

În cele din urmă femeia a ajuns la mal fără o mână și un picior.

Medicii i-au acordat primul ajutor la fața locului, dar femeia a murit câteva minute mai târziu, în ambulanță.

Urmăriți B1TV.ro și pe