O româncă riscă 26 de ani de închisoare în Spania. Ea e acuzată că l-a ucis pe iubitul său italian, fiul unui cap mafiot din ‘Ndrangheta

O româncă riscă 26 de ani de închisoare în Spania. Ea e acuzată că l-a ucis pe iubitul său italian, fiul unui cap mafiot din 'Ndrangheta

O româncă riscă să fie condamnată la 26 de ani de închisoare în Spania, fiind acuzată că și-a executat iubitul italian, fiu al unui cap mafiot din ‘Ndrangheta. Procurorii au cerut pentru Cristina Elena T. 24 de ani de pușcărie pentru crimă și încă doi ani pentru deținere ilegală de arme de foc.

Spania: Româncă acuzată în cazul morții fiului unui mafiot

Românca e acuzată că l-a ucis, în 2017, pe Giuseppe Nirta, apoi a pretins că acesta a fost executat de un necunoscut care l-a așteptat în curtea casei lor. Probele strânse în anchetă au indicat, însă, că ea e vinovată, așa că a fost arestată. Un an și jumătate a stat în arest preventiv, apoi a fost eliberată, informează La Razon.

Procurorii cer ca femeia să ispășească 26 de ani de închisoare, dar și să achite despăbugiri de 200.000 de euro mamei decedatului. Familia acestuia vrea daune de 500.000 de euro.

Cristina Elena T. susține că este nevinovată.

Tatăl lui Giuseppe Nirta e un membru important al clanului mafiot ‘Ndrangheta, care a fost arestat în Italia în 2008 pentru crimă.