O Tesla, cumpărată de 3 zile, a luat foc cu șoferul la volan. Mașina costase 129.000 de dolari

O Tesla, cumpărată de 3 zile, a luat foc cu șoferul la volan. Mașina costase 129.000 de dolari
Mașină Tesla / Foto: Hepta

Un proprietar de Tesla a trecut prin momente de coșmar, la doar trei zile de la momentul în care și-a achiziționat mașina.

Bărbatul a plătit nici mai mult și nici mai puțin de 129.000 de dolari pe autoturismul electric, un model S Plaid. Modelul a fost lansat în luna iunie și este una dintre variantele de top ale companiei.

În momentul în care au izbucnit flăcările, proprietarul se afla în mașină, iar inițial i-a fost imposibil să iasă, pentru să sistemul electronic al autoturismului s-a blocat, informează Reuters.

Tesla, în fălăcări cu șoferul înăuntru

Mașina a mai mers singură pentru încă vreo 10 metri, iar ulterior s-a transformat într-o torță. Incendiul a izbucnit chiar într-o zonă rezidențială, din orașul din Pennsylvania, unde locuia afaceristul.

Reuters menționează că Tesla nu a comentat incidentul, pentru moment.

Autoturismul a fost promovat inițial de Elon Musk ca fiinda cea mai rapidă mașină din lume, întrecând Porshe și fiind mai sigură ca un Volvo.

Incidentul este investigat de Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi, care anunță că va lua măsurile necesare pentru protejarea publiclui și a șoferilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:47 - De ce mor oamenii cu zile pe drumurile din România. Cătălin Codescu (AVAC): Infrastructura e esențială, dar autoritățile ignoră asta. ”Factorul drum” poate transforma o simplă eroare umană într-un accident mortal (VIDEO)
19:44 - Rusia nu mai eliberează paşapoarte persoanelor mobilizate în armată – decizie cu impact direct asupra deplasărilor rușilor
19:43 - A murit Alexandru Arșinel / Actorul avea 83 de ani
19:34 - Hoț de biciclete, surprins de camerele de luat vederi într-un bloc din Arad / Cum a reacționat când și-a dat seama că este filmat (VIDEO)
19:33 - Lovitura pregătită de Zelenski în ziua în care Putin va semna decretul pentru anexarea regiunilor din Ucraina
19:04 - Ce dezvăluie certificatul de deces al reginei Elisabeta? William, Andrew, Edward și Sophie erau în aer când ea a murit, doar Charles și Anne au putut ajunge la Balmoral
19:00 - Cătălin Tolontan, despre plagiatul lui Sorin Cîmpeanu: „Mă voi semna pe cărțile lui Ioan Chirilă”
18:55 - Incident șocant la meciul dintre FC Brașov și Hermannstadt! Ambulanța a intrat pe teren după un fault violent
18:31 - Rusia le promite recruților mobilizați pentru război că le șterge împrumuturile dacă mor în Ucraina
18:22 - Daniel Dăianu: Statele vor salva furnizorii de energie de ultimă instanță, așa cum au salvat și sectorul bancar / E dezordine în luarea deciziilor, dar așa e în război, nu ai timp să optimizezi. E ușor doar să stai pe margine (VIDEO)