Ofertele inedite ale serviciilor de pompe funebre: Codurile de bare păstrează vie amintirea morților

Ofertele inedite ale serviciilor de pompe funebre: Codurile de bare păstrează vie amintirea morților
După unele servicii de pompe funebre inscripționările de pe pietrele funerare nu sunt suficiente, atunci când vine vorba despre a afla câteva informații despre persoana decedată. Câteva companii americane,...

După unele servicii de pompe funebre inscripționările de pe pietrele funerare nu sunt suficiente, atunci când vine vorba despre a afla câteva informații despre persoana decedată.

Câteva companii americane, printre care și Quiring Monuments, au decis ca orice persoană care dorește să afle mai multe date personale despre persoana înmormântată să aibă acces la ele printr-o simplă îndreptare a telefonului mobil spre mormânt, care folosește așa numitele coduri QR (coduri de bare), informează site-ul 20 minutes online.

Astfel, în momentul în care o persoană vine la mormântul rudelor, prietenilor sau cunoscuților, aceștia pot îndrepta telefonul mobil spre codul de bare care este introdus în piatra funerară. Odată accesate codurile QR, oamenii sunt direcționați către un site de pe internet unde vor ajunge la biografia defunctului, la fotografii și uneori chiar filmulețe, dar și ultimele dorințe ale decedatului.

Directorul firmei de pompe funebre, Jon Reece, a declarat că în prezent firma are în jur de 30 de clienți și speră ca numărul acestora să crească în lunile următoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)