Oficial de la Casa Albă: O parte din banii care par să curgă spre familia Biden vin din România. Cred că veți vedea și o „conexiune românească” zilele viitoare

Oficial de la Casa Albă: O parte din banii care par să curgă spre familia Biden vin din România. Cred că veți vedea și o „conexiune românească” zilele viitoare
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Nbc News

Mark Meadows, șeful personalului de la Casa Albă, susține că o parte din sumele de bani care par să curgă spre familia Biden vin în principal din România, Ucraina și China. Oficialul american este de părere că în zilele următoare va ieși la iveală și o „conexiune românească”, potrivit Breitbart.

„O parte din banii care par să curgă spre familia Biden vin în mare parte din România, Ucraina și China”, iar „eu cred că, în zilele care urmează să vină, veți vedea și o conexiune românească”, a afirmat Mark Meadows, la Fox Business.

Șeful personalului de la Casa Albă susține că Joe Biden, fost vicepreședinte american și candidat al democraților la președinția SUA, mușamalizează evenimentele: „De asemenea, nu vrea nici să răspundă întrebărilor critice, ce a știut despre activitățile corupte – presupus corupte ale lui Hunter Biden, ce a știut despre ingerință. Știți, mi se pare fascinant că o parte din bani care par să curgă spre familia Biden vin în principal din România, Ucraina și China, chiar cele trei țări în care Joe Biden a fost delegat special”.

Întrebat dacă a vrut să spună Rusia sau chiar se referea la România, Mark Meadows a răspuns: „Chiar am menționat România. Deci, cred că, în zilele care urmează să vină, veți vedea de asemenea o conexiune românească”.

Tags:
Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)