Oligarhul rus Vladimir Marugov a fost ucis cu o arbaletă

Oligarhul rus Vladimir Marugov a fost ucis cu o arbaletă
Foto: Pixabay

Oligarhul rus Vladimir Marugov, în vârstă de 54 de ani, a fost ucis cu o arbaletă, informează BBC. El deținea unele dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din Rusia, motiv pentru care era supranumit și „regele cârnaților”.

Vladimir Marugov a fost ucis în saună cu o arbaletă

Marugov și iubita lui, Sabina Gaziyeva (36 de ani), se aflau într-o saună, când au fost atacați de doi mascați. Femeia a reușit să se salveze ieșind pe un geam și să alerteze autoritățile din casa unor vecini, notează Daily Mail. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit trupul neînsuflețit al oligarhului și, alături, o arbaletă. Bărbatul prezenta răni în zona spatelui și a umerilor.

Atacatorii l-ar fi torturat pe afacerist vreme de o oră în încercarea de a extrage informații de la el. Anchetatorii susțin că aceștia i-au cerut și bani înainte de a-l ucide. Mascații au plecat apoi și și-au abandonat mașina la marginea orașului Istra, situat în apropiere de Moscova.

Doi suspecți, reținuți în cazul uciderii oligarhului rus Vladimir Marugov

Atacul a avut loc în reședința lui Vladimir Marugov, situată la circa 40 de kilometri de Moscova, a transmis Comitetul de Investigații din Rusia.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Doi suspecți au fost deja reținuți, precizează Daily Mail.

De un an, Marugov se afla în dispută cu poeta Tatiana Marugova, de care divorțase. El ar fi avut probleme financiare și mai multe datorii de achitat. Alexander, fiul celor doi, a murit anul trecut, la vârsta de 25 de ani, într-un accident de motocicletă.

Urmăriți B1TV.ro și pe