OMS: Milioane de doze de vaccinuri împotriva Ebola vor fi produse până la sfârșitul anului 2015

OMS: Milioane de doze de vaccinuri împotriva Ebola vor fi produse până la sfârșitul anului 2015

Milioane de doze ale unui vaccin experimental împotriva Ebola vor fi produse până la sfârșitul anului 2015, a anunțat Organizația Mondială a Sănătății, potrivit bbc.com.

În prima jumătate a anului vor fi produse câteva sute de mii, potrivit OMS. Vaccinurile vor putea fi administrate lucrătorilor din domeniul sănătății din Africa de Vest până în decembrie 2014.

Cu toate acestea, Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că vaccinul nu va fi „un glonț magic”, care sa stopeze epidemia.

4.493 de persoane au murit din cauza Ebola din cele 8.997 de cazuri înregistrate în șapte țări, până la data de 12 octombrie, potrivit celui mai recent bilanț al Organizației Mondiale a Sănătății.

Ultima oră
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare