Pakistan: Atentat sinucigaș cu bombă. Cinci persoane au murit

Pakistan: Atentat sinucigaș cu bombă. Cinci persoane au murit
Un atentat sinucigaș cu bombă în aproprierea unui sediu de poliție a avut loc în nord-vestul Pakistanului , joi, informează BBC. Cinci persoane au murit, iar circa 25 de persoane, inclusiv un ofițer de poliție ș...

Un atentat sinucigaș cu bombă în aproprierea unui sediu de poliție a avut loc în nord-vestul Pakistanului , joi, informează BBC.

Cinci persoane au murit, iar circa 25 de persoane, inclusiv un ofițer de poliție și câțiva pietoni, au fost răniți în urma exploziei din zona Khyber-Pakhtunkhwa.

Potrivit sursei menționate, o mașină a explodat în orașul Doaba, la circa 30 km depărtare de cartierul Hangu. Bomba nu a putut fi amplasată în interiorul sediului de poliție, întrucât securitatea clădirii este foarte bine organizată.

O parte a clădirii bombardate a fost distrusă din cauza impactului exploziei, iar alte zece case învecinate au fost parțial dărâmate.

La începutul lunii martie, în același cartier din Pakistan a fost raportată o explozie, în urma căreia trei polițiști și patru cetățeni au murit.

Ultima oră
21:04 - Bătaie de stradă cu focuri de armă într-o parcare din nordul Berlinului. Patru persoane au fost rănite
21:01 - Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Imagini de la cununie
20:41 - Eduard Novak: Știu prin ce treceți, dragi sportivi, și cei care ați reușit să împliniți visul unei medalii, și cei care nu ați reușit. Să nu renunțați niciodată la visul vostru!
20:40 - Agent Green: „USR și AUR se dovedesc astăzi la fel ca PSD. Au blocat interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii”
20:19 - MApN a a atribuit un contract de peste 492 milioane de lei pentru lucrări de infrastructură la baza de la Câmpia Turzii
20:17 - Raed Arafat clarifică măsurile pentru persoanele care se întorc în România din zona roșie: Doar cei vaccinați nu intră în carantină. Care sunt excepțiile
20:17 - Două avioane TAROM nu au putut decola de pe Aeroportul Otopeni din cauza unor defecțiuni. Mai multe curse au înregistrat întârzieri
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani