Pălăria „ridicolă” a prințesei Beatrice, vândută pentru o sumă uriaşă! (FOTO)

Pălăria „ridicolă” a prințesei Beatrice, vândută pentru o sumă uriaşă! (FOTO)
Pălăria care a creat agitație, când prințesa Beatrice a Marii Britanii a purtat-o la Nunta Regală, s-a vândut pentru o sumă care a trecut de 131.000 de dolari, duminică pe eBay, anunță CNN. Pălăria roz a...

Pălăria care a creat agitație, când prințesa Beatrice a Marii Britanii a purtat-o la Nunta Regală, s-a vândut pentru o sumă care a trecut de 131.000 de dolari, duminică pe eBay, anunță CNN.

Pălăria roz a fost subiectul multor postări pe bloguri și pe Facebook gen – „Pălăria ridicolă a prințesei Beatrice de la Nunta Regală” care a strâns peste 143.000 de mii de aprecieri.

Prințesa a donat pălăria pentru a fi vândută pe eBay.com și suma obținută să fie donată unor organizații caritabile. Postarea descria pălăria de mătase ca pe o “piesă sculpturală unică”.

“Am fost uimită de cât de multă atenție a atras pălăria”, ar fi declarat Beatrice, potrivit anunțului de vânzare. “Este o oportunitate extraordinară să strâng cât mai mulți bani pentru două organizații de binefacere. Sper că persoana care va achiziționa pălăria se va bucura de ea tot atât de mult cât m-am bucurat eu”.

Oferta câștigătoare de 81.000 de lire a fost făcută cu câteva ore înaintea expirării timpului alocat licitației.

Beatrice, fiica Prințului Andrew și a Sarei Ferguson, Ducesa de York, a purtat pălăria pe 29 aprilie la nunta Prințului William cu Catherine Middleton. Pălăria a fost creată de pălărierul Phillip Treacy.