Pământul, amenințat de o cometă: SUA și Rusia fac provizii pentru dezastrul care va lovi omenirea după 1 octombrie

Pământul, amenințat de o cometă: SUA și Rusia fac provizii pentru dezastrul care va lovi omenirea după 1 octombrie
Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un dezastru la nivel planetar. Potrivit unui site de specialitate, în ultimele zile, autorităţile din mai multe ţări au luat măsuri ciudate. Totul, din cauza unei comete...

Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un dezastru la nivel planetar. Potrivit unui site de specialitate, în ultimele zile, autorităţile din mai multe ţări au luat măsuri ciudate. Totul, din cauza unei comete despre care se presupune că ar urma să lovească Pământul.

Portalul ultimatesurvival.net scrie că Statele Unite şi Rusia fac pregătiri intense pentru un potenţial dezastru de amploare, care ar urma să aibă loc după 1 octombrie.

Pentru a-şi susţine afirmaţiile, portalul scrie că Agenţia naţională pentru situaţii de urgenţă din SUA a comandat conserve şi mâncare care poate fi păstrată mai mult timp, în valoare de 14,2 milioane de dolari, care trebuie livrată înainte de 1 octombrie 2013.

În plus, FEMA a comandat şi cantităţi uriaşe de apă plată. Totodată, în fiecare zi între 25 septembrie şi 2 octombrie, au loc verificări ale sistemelor de comunicaţii.

Sursa notează că totul ar putea avea legătură cu efectele cometei ISON asupra Pământului. La ora actuală, cometa zboară la o distanţă de aproximativ 621 milioane de km de Soare, aproape de orbita lui Jupiter. Astronomii NASA apreciază că din luna noiembrie ea va apărea la orizontul Terrei şi va putea fi văzută cu ochiul liber. Cometa este înconjurată de un halou de gaz, format în urma evaporării gheţii de pe suprafaţa sa, şi are o luminozitate mare. Prima examinare detaliată a ISON este programată pentru 1 octombrie, când cometa se va afla la o distanţă de zece milioane de kilometri de Marte.

O altă decizie ciudată este că, în intervalul 28 septembrie-5 noiembrie, nu este permisă nicio plecare pe plan militar, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să încheie până pe 30 septembrie un training intitulat „Controlul revoltelor”.

De asemenea, ultimatesurvival.net scrie că SUA şi Rusia au semnat un acord prin care se angajau să facă schimb de experţi, în cazul unor dezastre de amploare.

Ultima oră
11:59 - Cum dă Gigi Becali indicaţii în vestiarul FCSB-ului. Jucătorii nici n-au putut crede ce au auzit la telefon
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale
11:02 - Cărțile de identitate electronice cu cip intră în vigoare și în România. Unde și în ce condiții vor fi eliberate
10:40 - Atleta Andrea Miklos nu va participa la Jocurile Olimpice din motive medicale, deși se află la Tokyo. COSR: Din păcate, se va întoarce în curând în țară
10:36 - Jandarmii din Harghita, solicitați să intervină de opt ori pentru îndepărtarea urșilor în weekend