Panică într-un sat din Alpii Francezi: O femeie și cele trei fete ale sale, atacate cu un cuțit de un bărbat nemulțumit de felul în care acestea erau îmbrăcate

Panică într-un sat din Alpii Francezi: O femeie și cele trei fete ale sale, atacate cu un cuțit de un bărbat nemulțumit de felul în care acestea erau îmbrăcate
foto: puterea.ro

UPDATE 17:13:O mamă şi cele trei fiice ale ei au fost rănite cu cuţitul, marţi dimineaţa, de către vecinul lor de reşedinţă de vacanţă, la Garde-Colombe (Hautes-Alpes), potrivit reuters.com.

Potrivit unor mărturii culese de Jandarmerie, agresorul s-a apropiat de victime, instalate în apartamentul vecin, în ţinute pe care le considera prea lejere.

"Există oameni care vorbesc despre această explicaţie pentru acest gest, dar, pentru moment, nu trebuie să amestecăm lucrurile", a îndemnat Edmond Francou. "Motivul acestei agresiuni este încă neclar", a a declarat primarul comunei în care a avut loc incidentul,Edmond Francou, pentru Reuters.

"Atacatorul, care nu le cunoştea, a fost deranjat că purtau pantaloni scurţi şi tricouri", a adăugat viceprimarul.

O femeie de 46 de ani și cei trei fii ai săi, cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, au fost atacați cu un cuțit de un bărbat de 37 de ani într-un sat de vacanță din Laragne, din Alpii Francezi, potrivit bfmtv.com.

"Motivul agresiunii este încă nedeterminat", a declarat anchetatorul Raphaël Balland. Femeia și cei trei copii ai săi au fost transportați la spital, potrivit unei surse implicată în anchetă. Unul dintre copii se află în stare gravă, potrivit informațiilor date de aceeași sursă.

Ultima oră
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)