Panică pe străzile Londrei! Un șofer a condus o ambulanță falsă și i-a pus pe toți participanții la trafic în pericol

Panică pe străzile Londrei! Un șofer a condus o ambulanță falsă și i-a pus pe toți participanții la trafic în pericol

Un bărbat a condus o ambulanţă falsă cu mare viteză printr-un tunel din Londra şi a forţat mai mulţi şoferi să faca manevre periculoase pentru a-i face loc, arată B1 TV.

Maşina cu lumini albastre şi o sirenă a devenit suspectă pentru participanţii la trafic şi angajaţii de la tunelul Tyne care au susţinut că viteza cu care autoturismul a rulat a fost mult prea mare.

Poliţia a fost anunţată la scurt timp după, dar spre surprinderea ofiţerilor, în momentul în care au început investigaţia la Serviciul de Ambulanţă au aflat cu stupoare că vehiculul nu se afla în subordinea acestora.

Un șofer a condus o ambulanță falsă și i-a pus pe toți participanții la trafic în pericol

#DIRECT_ONE_279wdq#

După studierea imaginilor camerelor de supraveghere din tunel şi de la ieşirea din acesta, poliţiştii l-au identificat pe şofer şi au găsit maşina albă a acestuia împodobită în aşa fel încât să poată fi confundată cu o ambulanţă.

Bărbatul şi-a recunoscut vina pentru a nu primi interdicţie de a mai şofa pe viitor şi s-a ales cu o amendă de 1000 de lire sterline şi 9 puncte scăzute din carnet. De asemenea, poliţia a confiscat aparatura folosită pe şofer pentru a-şi deghiza maşina în ambulanţă.