Pe urmele Floarei Leonida: O fostă campioană olimpică din SUA a devenit prostituată de lux în Las Vegas

Pe urmele Floarei Leonida: O fostă campioană olimpică din SUA a devenit prostituată de lux în Las Vegas
Un nou caz Floarea Leonida a ieșit la iveală în Statele Unite.Suzy Favor-Hamilton, o fosta atletă care a participat la Olimpiadele din 1992, 1996 și 2000, a declarat că în prezent lucrează ca prostituată de...

Un nou caz Floarea Leonida a ieșit la iveală în Statele Unite.

Suzy Favor-Hamilton, o fosta atletă care a participat la Olimpiadele din 1992, 1996 și 2000, a declarat că în prezent lucrează ca prostituată de lux în Las Vegas, scrie Daily Mail.

Sportiva, în vârstă de 44 de ani şi mamă a unei fetiţe, a recunoscut recent că a lucrat ca escortă la una dintre cele mai importante agenţii din Las Vegas, care îi stabilea întâlniri în oraşe precum Chicago, Houston sau Vegas.

Femeia lucra sub numele fals Kelly Lundy şi câştiga 600 de dolari pe oră.

Ea a fost deconspirată după ce a vorbit în faţa unor clienţi despre performanţele sale sportive la Olimpiadele la care a participat.

Povestea a devenit imediat publică şi, chiar dacă iniţial a încercat să nege acuzaţiile aduse, sportiva a confirmat zvonurile.

A declarat că a luat această decizie într-un moment în care a avut mari probleme, inclusiv în căsnicia sa.

„A fost o evadare din viaţa în care mă zbăteam. A fost o viaţă dublă”, a scris aceasta într-un mesaj postat pe Twitter.

„Nu mă aştept ca oamenii să mă înţeleagă, dar motivul pentru care am făcut asta părea unul bun atunci şi avea legătură cu depresia”, a continuat Suzy.

Femeia spunea pe site-ul agenției unde lucra că este bisexuală, prezentând în acelaşi timp şi tarifele percepute. Astfel, pentru o oră era răsplătită cu 600 de dolari, pentru două – cu 1.000 de dolari, pentru 12 ore – cu 4.000 de dolari, iar pentru 24 de ore – cu 6.000 de dolari.