Peste 1.000 de manifestanți au revenit în fața Parlamentului bulgar, odată cu reînceperea sesiunii parlamentare

Peste 1.000 de manifestanți au revenit în fața Parlamentului bulgar, odată cu reînceperea sesiunii parlamentare
Manifestanții bulgari au revenit, miercuri, în fața Parlamentului bulgar, în ziua reînceperii sesiunii parlamentare, peste 1.000 de persoane cerând demisia Guvernului. De cealaltă parte a clădirii, sute de...

Manifestanții bulgari au revenit, miercuri, în fața Parlamentului bulgar, în ziua reînceperii sesiunii parlamentare, peste 1.000 de persoane cerând demisia Guvernului.

De cealaltă parte a clădirii, sute de simpatizanţi ai Guvernului de tehnocraţi al lui Plamen Oreşarski şi-au afişat susţinerea faţă de liderii ţării, relatează Mediafax.

Principalul partid de opoziție, GERB, a organizat curse de autobuze din provincie, aducând în Sofia peste 1.000 de manifestanți.

Liderul GERB, fostul premier Boiko Borisov, a cerut Guvernului să „demisioneze imediat”, o ipoteză exclusă de liderul socialiştilor, Serghei Stanişev.

Ultima oră
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti