Petrecere la mormântul lui Ion Aliman după ce a ieșit primar în Deveselu. Candidatul a murit de COVID-19 înainte de alegeri (VIDEO)

Petrecere la mormântul lui Ion Aliman după ce a ieșit primar în Deveselu. Candidatul a murit de COVID-19 înainte de alegeri (VIDEO)
FOTO: Facebook: Neti Andrei

Ion Aliman a câștigat alegerile locale din 27 septembrie, chiar dacă a murit cu 10 zile înainte, iar cu această ocazie electoratul i-a făcut o vizită la locul de veci, pentru a-l felicita pe primarul ales. A primit 1020 de voturi din cele 1.600 exprimate în comună.

Mai mulți localnici s-au strâns în cursul nopții de duminică spre luni la mormântul defunctului primat pentru a-i oferi felicitări: „E victoria dumneavostră, v-o dedicăm!”; „Păstrăm un moment de reculegere în cinstea acestui om, în memoria lui!”, sunt doar câteva dintre reacțiile alegătorilor ce au petrecut în cimitir.

Ion Aliman, candidatul PSD la Primăria Deveselu a fost ales pentru un nou mandat, chiar dacă a decedat cu 10 zile înainte de ziua votului. Fostul primar a fost răpus de COVID-19 și din păcate nu a reușit să iasă învingător și din lupta cu noul coronavirus.

Chiar și așa însă, deși a decedat candidatul, social-democrații și-au concentrat campania spre a convinge electoratul să opteze pentru candidatul decedat, iar oamenii l-au votat într-un procent covârșitor pe omul care, dacă ar fi fost în viață, și-ar fi început al treilea mandat.

Ion Aliman a câștigat alegerile locale din 27 septembrie, chiar dacă a murit cu 10 zile înainte, iar cu această ocazie electoratul i-a făcut o vizită la locul de veci. În aceste condiții, alegerile vor fi reluate în Deveselu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Am fost sa ne felicitam primarul ! Dumnezeu sa va odihneasca in pace !astazi trebuia sa fiti intre noi sa sarbatorim doua evenimente importante !veti ramane vesnic primarul nostru drag

Publicată de Neti Andrei peDuminică, 27 septembrie 2020

Ultima oră
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”