Pilotul beat care a bătut o stewardesă româncă și-a primit pedeapsa: Cât va sta bărbatul după gratii

Pilotul beat care a bătut o stewardesă româncă și-a primit pedeapsa: Cât va sta bărbatul după gratii

Un tânăr pilot, în vârstă de 27 de ani, care a lovit o stewardesă româncă şi a ameninţat că aruncă avionul în aer, în timp ce se afla ca pasager la bordul unei aeronave Emirates Airlines, a fost condamnat la un an de închisoare pentru agresiune fizică şi verbală, daune materiale în valoare de 2400 de euro, dar şi pentru că a ameninţat siguranţa pasagerilor aflaţi la bord.

Bărbatul a început să facă scandal, forţând intrarea în cabina piloţilor şi ameninţând că are o geantă cu exploziv la el şi va arunca aeronava în aer, după care a lovit de mai multe ori o stewardesă româncă care a încercat să îl liniștească, pe care a și amenințat-o cu moartea, potrivit observator.tv.

De asemenea, pilotul pasager a vrut să descalţe un alt pasager, l-a lovit şi pe acesta şi a plecat spre zona în care echipajul însoţitor ţinea băuturile, cerând bere. Liniştit relativ de mai mulţi călători şi membri ai echipajului, bărbatul s-a lovit cu capul de ecranul televizorului de pe spătarul scaunului, şi a început să ţipe că a fost atacat şi rănit de echipaj.

Bărbatul a pledat vinovat la toate capetele de acuzare, însă i-a cerut judecătorului să amâne cazul pentru a-şi putea angaja un avocat care să îl apere.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)