TRAGEDIE în Capitală: Un poliţist cu o vechime de 26 de ani S-A ÎMPUŞCAT ÎN CAP! Ce l-a împins la decizia radicală

TRAGEDIE în Capitală: Un poliţist cu o vechime de 26 de ani S-A ÎMPUŞCAT ÎN CAP! Ce l-a împins la decizia radicală

Tragedie în capitala Republicii Moldova! Un poliţist a fost găsit mort vineri dimineaţă, pe o stradă din sectorul Râşcani din Chişinău, în jurul orei 8.30, informează deschide.md.

Cadavrul prezenta o împușcătură în regiunea capului, la faţa locului fiind găsit un revolver din care se presupune că s-a tras.

Din primele informaţii, ar fi vorba de o sinucidere.

Polițistul era şeful Serviciului Telecomunicații din cadrul Brigăzii de Patrulare Centru a Inspectoratului Național de Patrulare.

El avea o vechime de aproximativ 26 de ani în poliţie și nu a avut nicio abatere disciplinară.

Arma găsită lângă cadavru era arma personală a polițistului și o deținea legal.

Colegii acestuia s-au declarat șocați și nu-și pot explica decizia radicală. Ei spun că bărbatul nu a prezentat semne că ar fi fost în depresie.

Ultima oră
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)